Sharing the power (knowledge) of Microsoft NA - Navision!

Powered by Blogger





Blogarama - The Blog Directory





Feed Search



Blingo

Check out the Navision Knowledge Village Frappr!


Ever wondered where other Navision friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Navision Knowledge Village Frappr!


Let your Navision friends know where you come from? Check out the Navision Frappr map on the right side!

Wednesday, October 19, 2005

Lau van Haren logistics & coldstores kiest Navision met koelvriesoplossing van Qurius

Lau van Haren logistics & coldstores gaat Navision gebruiken met de koelvriesoplossing Q-WMS van Qurius. Deze oplossing is al in gebruik bij andere koelvrieshuizen als Frigo Breda, Harthoorn Diepvries, koel- en vrieshuis De Jong, koel- en vrieshuis Lintelo en koel- en vriesbedrijf Van Soest en bij Leen Menken Distri-Services.

“Onze automatiseringssysteem was opgebouwd uit eilandoplossingen en deels verouderd”, vertelt Wieck van Haren, algemeen directeur van Lau van Haren. “Daarom zijn we op zoek gegaan naar een up-to-date warehousemanagementsysteem. Argumenten om deze oplossing te kiezen, waren niet alleen de continuïteit en kwaliteit van het Navision-platform en van Q-WMS, maar ook de referenties en de aanpak van Qurius. Ook belangrijk zijn de mogelijkheden die deze Microsoft-omgeving biedt om digitaal te communiceren met klanten en zakenpartners.”

Belangrijk voor de levensmiddelenretail zijn een hoge omloopsnelheid van producten gecombineerd met een grote variëteit aan items. De combinatie Navision-Q-WMS is bij uitstek geschikt voor het beheren en besturen van goederenstromen in complexe magazijnen als die van koelvrieshuizen. “Met deze geïntegreerde Microsoft-Navision oplossing kunnen we ons complete dienstenaanbod ondersteunen: van het inpakken, invriezen en opslaan tot en met logistieke afhandeling van diepvriesproducten. Gezien de achterliggende Microsoft-technologie en de grote klantengroep weten we ons verzekerd van een lange levensduur van deze oplossing, die bovendien bekendstaat om haar snelle terugverdientijd door de reductie van beheerkosten en te realiseren efficiëntieverbeteringen”, aldus Wieck van Haren.

Voor meer informatie: www.qurius.nl

0 Comments:

Post a Comment


<< Home


Copyright © 2000 - DanGa Design