Sharing the power (knowledge) of Microsoft NA - Navision!

Powered by Blogger





Blogarama - The Blog Directory





Feed Search



Blingo

Check out the Navision Knowledge Village Frappr!


Ever wondered where other Navision friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Navision Knowledge Village Frappr!


Let your Navision friends know where you come from? Check out the Navision Frappr map on the right side!

Tuesday, October 04, 2005

Qurius met noviteiten voor bloemen-, planten- en bloembollenbedrijven op HortiFair

Qurius kent een complete reeks bedrijfsapplicaties voor bloemen-, planten- en bloembollenbedrijven. Dit zijn sierteeltmanagementsysteem Q-SMS, Floware voor de sierteeltbranche en BolVision voor de bloembollenbranche. Deze oplossingen zijn van 2 tot en met 5 november 2005 te zien in de RAI Amsterdam tijdens de HortiFair (stand 10.0102). Dries Grooters, manager sierteelt bij Qurius: “Wij tonen vooral noviteiten op het gebied van ketenintegratie, verwerking van EKT’s, de FlorEcom ordersystematiek en elektronische aanbiedingen en bestellingen. Met behulp van divers fustmateriaal zullen we een aantal praktijksituaties met RF-scanning demonstreren. Aan de hand van praktijkervaring bij de (handels)kweker, handel en retailer verduidelijken we de voordelen van integrale automatisering van bedrijfsprocessen.”

Q-SMS en BolVision zijn op Microsoft-technologie (Navision) gebaseerde brancheapplicaties. Q-SMS is uitermate geschikt voor groothandelaren, im- en exportbedrijven en (handels)kwekerijen in de sierteelt. BolVision is in gebruik bij veel exporteurs, preparateurs, broeiers en vermeerderaars van bloembollen. Floware is een op Windows gebaseerde bedrijfsoplossing voor kleinere groothandelaren, im- en exportbedrijven en (handels)kwekerijen in de sierteelt. Samen met zusterbedrijf Qurius IS kan Qurius voorzien in oplossingen compleet met hardware, scanning, beheer en hosting. Ook dit wordt op de beurs gedemonstreerd.

Voor meer informatie: www.qurius.nl.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home


Copyright © 2000 - DanGa Design