Sharing the power (knowledge) of Microsoft NA - Navision!

Powered by Blogger





Blogarama - The Blog Directory





Feed Search



Blingo

Check out the Navision Knowledge Village Frappr!


Ever wondered where other Navision friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Navision Knowledge Village Frappr!


Let your Navision friends know where you come from? Check out the Navision Frappr map on the right side!

Wednesday, November 23, 2005

Hasselts Offimac en Nederlandse Logic Vision bundelen hun krachten

Partnership tussen beide bedrijven resulteert in groep van meer dan 50 Microsoft Business Solutions experts en uitwisseling van industrie-oplossingen over de grenzen heen

Hasselt, Offimac NV uit Hasselt en Logic Vision uit Hardinxveld – Giessendam (NL) bundelen hun krachten. Door deze samenwerking ontstaat een groep van meer dan 50 Navision experts.

Offimac is sinds 1978 actief en telt 36 medewerkers, Logic Vision is actief sinds 1992 en telt 33 medewerkers. Beide bedrijven zijn sinds 1996 bezig met het implementeren en ontwikkelen van het ERP-softwarepakket Navision van Microsoft.

" MBS Navision is de onbetwiste marktleider in de Benelux voor Enterprise Resource Planning (ERP) software voor de KMO-markt”, zegt Raf Kinet, Partner van Offimac. “Know-how, ervaring en specialisatie zijn echter meer dan ooit dé sleutelelementen voor succesvolle automatiseringsoplossingen. Wij beschikken elk over gespecialiseerde medewerkers die de taal en eigenheid van hun branche kennen en specialiseren ons elk ook zeer doelbewust. Offimac heeft zelf beproefde oplossingen voor o.a. de Logistiek & Distributie, Bouw- en Installatie en Productiebedrijven in huis. Logic Vision op zijn beurt heeft andere specialisaties in onder meer de Maritieme industrie, Productie, Kunststoffen en Olie. Door onze samenwerking kunnen klanten bij ons over de grenzen heen terecht voor uitgebreide know-how, ervaring en state-of-the-art industrie-oplossingen, die wij implementeren en fine-tunen voor hun. En dat alles op één en hetzelfde Navision ERP-platform.”

"Dit Partnership is zowel voor onszelf als onze klanten heel interessant. Onze beide bedrijven hebben elk een goede reputatie en eigen specialisaties. We vullen elkaar heel goed aan en door dit Partnership versterken we onze beide oplossingsportfolio’s nog eens. Wij zijn er van overtuigd dat deze samenwerking heel positief voor onze klanten zal zijn", zegt Maarten Speet, General Manager van Logic Vision.

Voor meer informatie:Offimac NV (www.offimac.be)

0 Comments:

Post a Comment


<< Home


Copyright © 2000 - DanGa Design