Sharing the power (knowledge) of Microsoft NA - Navision!

Powered by Blogger





Blogarama - The Blog Directory





Feed Search



Blingo

Check out the Navision Knowledge Village Frappr!


Ever wondered where other Navision friends come from, have a look at the above map? Let others know your home location, Sign the Navision Knowledge Village Frappr!


Let your Navision friends know where you come from? Check out the Navision Frappr map on the right side!

Tuesday, November 01, 2005

SIS Books en ICM Solutions BV sluiten contract voor implementatie Microsoft® Business Solutions - Navision

Valkenburg, SIS Books, een van Nederlands grootste leveranciers van boeken en abonnementen, gaat zijn bedrijfsprocessen stroomlijnen met een integraal automatiseringssysteem. SIS Books heeft gekozen voor Microsoft Navision in combinatie met een aantal geavanceerde E-Business oplossingen van ICM Solutions BV. De dienstverlening van SIS Books draait grotendeels om digitale informatie-uitwisseling met leveranciers en klanten. Omdat SIS Books steeds grotere aantallen facturen en orders verwerkt, was de keuze voor een goed aansluitende automatiseringsoplossing van groot belang om de huidige groeiscenario’s door te kunnen zetten. SIS Books heeft ICM Solutions geselecteerd vanwege het zeer hoge kennisniveau op het gebied van zowel MBS Navision als E-business oplossingen.

Volgens de heer Jacobs, directeur van SIS Books, is de samenwerking met ICM Solutions een weloverwogen keuze geweest. “ICM Solutions beschikt over veel ervaring op het gebied van serviceverlenende organisaties en e-business. Het werd ons direct duidelijk dat de ervaring van ICM met onze type processen van doorslaand belang zou zijn voor het slagen van dit project. De combinatie van de flexibele Navision-software én de aanvullende kennis van de ICM consultants was voor ons dan ook de belangrijkste reden om te kiezen voor ICM Solutions. Wij hebben er vertrouwen in dat de samenwerking met ICM zal resulteren in een oplossing die volledig aansluit op onze bedrijfsprocessen. Wij kunnen straks met dezelfde bezetting factoren meer werk verzetten. Ook draagt de te realiseren oplossing bij aan de professionele uitstraling die SIS Books heeft.”

De heer P. Willemse, Sales consultant bij ICM Solutions BV, is erg verheugd over de samenwerking met SIS Books. “SIS Books is het voorbeeld van hoe een totaaloplossing van Microsoft producten een geïntegreerd en efficiënt geheel kan vormen: via MBS Navision wordt de administratie gevoerd, via Microsoft BizTalk server worden facturen en orders digitaal met klanten en leveranciers uitgewisseld en via de MBS Navision commerce portal kunnen klanten on-line hun abonnementen beheren. Verder maakt SIS Books ook nog gebruik van MS SQL Server, MS Office, MS Windows 2003 inclusief Windows Sharepoint Services en Windows XP. Deze totaaloplossing stelt SIS Books in staat veel handmatige werkzaamheden bij de mensen weg te nemen, waardoor er meer tijd overblijft voor andere zaken zoals acquisitie en procesoptimalisatie. Bij uitstek een voorbeeld van integrated innovation!”

Meer informatie: www.icm-solutions.nl

0 Comments:

Post a Comment


<< Home


Copyright © 2000 - DanGa Design